12 September 2022

Az első zártkörű képzési esemény az Inkubátorházban

A múlt héten került sor az első IncubCenter zártkörű #képzési eseményre. A #modern munkakörnyezet és a tréningek nagyszerű légköre révén az Incubcenter közössége osztozik a startupokkal a #szenvedélyben, hogy elérjék vállalkozói céljaikat!

 

Az INCUBCENTER, az első ágazati üzleti inkubátorház az építőiparban Romániában, egy komplex és ambiciózus projekt, amely a Multinvest Business Hubban (MBH), Marosvásárhely új üzleti központjában található. A projekt fő célja, hogy az induló vállalkozásoknak és az építőipari szakembereknek feltételeket és támogató szolgáltatásokat biztosítson a piacra lépő új vállalkozások indításához, fejlesztéséhez és további támogatásához inkubáció révén. A projekt célja az építőipari szakemberek vállalkozói szellemének és kezdeményezőkészségének, azaz egyéni és kollektív fejlesztési képességének és kreativitásának ösztönzése.

 

Az Ön munkája számít. Az Ön hangját meghallgatjuk. Szerezd meg a tudást és a kapcsolatokat, amelyekre szükséged van ahhoz, hogy sikeres legyél az #építőiparban. jelentik be a szervezők.

Hírlevél

Dózsa György utca, 67, Marosvásárhely, Romania

Webcrane által készített weboldal

Multinvest Group | Copyright © 2023

Adresă de e-mail
Feliratkozás
Feliratkozás
Îți mulțumim pentru că te-ai abonat la newsletterul nostru!
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!