Hírlevél

Dózsa György utca, 67, Marosvásárhely, Romania

Webcrane által készített weboldal

Multinvest Group | Copyright © 2023

Adresă de e-mail
Feliratkozás
Feliratkozás
Îți mulțumim pentru că te-ai abonat la newsletterul nostru!
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

A Multinvest értéket teremt az átfogó építőipari mérnöki szolgáltatásokkal a projektfejlesztésekkel és a kapcsolódó mérnöki szolgáltatásokkal és a projektalapú gondolkodásával.

 MULTINVEST CÉGCSOPORT VIZIÓJA 

A Multinvest mindig a legmodernebb tudással, korszerű szoftverekkel és technológiákkal biztosít hasznot a Partnereinek.

Cégünk egyik legnagyobb vagyona a szellemi tőke és annak fejlesztési technikája. A klienseink a másik legnagyobb vagyonunk és velük gondolkozunk a jó megoldásokon.

Célunk egy hatékonyan működő, háló szerüen strukturált szervezet, jól fizetett munkatársakkal, hozzánk kötődő, velünk együttműködő partnerekkel, akik az értékeinket elfogadják. Szervezetünk átlátható, projekt alapú világos struktúrájú es magas hatékonyságú szervezet

Az értékteremtés alapja a rendszerben és folyamatokban való gondolkodás és cselekedet, és a folyamatos innováció, beleértve a „zöld” gondolkodást is. Munkánkat a komplex szemlélet jellemzi az építkezésben, az infrastrukturális tervezésben, generál és a szakági tervezésben, kivitelezésben egyaránt.

Az értékteremtés együtt jár a magas minőséggel, jól képzett munkatársakkal, a folyamatos képzéssel, tanulással, tanítással és a generációk közötti helyes munkamegosztással.

A teremtett érték a Partnereink, a munkatársaink és a társadalom számára (beleértve Marosvásárhely városát) is hozzáadott értéket teremt.

A vezető legyen mentor. A hierarchia helyett folyamatokat szervezünk és építünk. Tisztelünk és becsülünk minden hatékonyan dolgozó Kollégát. A munkatársak mindig számíthatnak segítségünkre.

Feladatunknak tartjuk a közösségépítést, hogy példaképek lehessünk a jövő generációinak! Mi hiszünk, a tudás, a szorgalom, a tehetség hatalmában, és ezért a meritrokrácia a gondolkodásunk alapköve.

Legyünk midig és mindenben a legjobbak a saját szakterületünkön!

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

STRATÉGIAI GONDOLATOK A KÖVETKEZŐ 5 ÉVRE

1

2

3

4

5

10

9

8

7

6

Évente egy alkalommal minden kolléga személyes teljesítményének értékelése megtörténik.

Elérni, hogy az ERP-t minden cégcsoporton belüli cégek és divízióban legkésőbb sikeresen bevezetni, hogy minden cég ebben a szervezeti szoftverben dolgozhasson, amely feltétlenül szükséges a csoport vállalatainak működéséhez.

A teljesítménymérés és az elszámolás a projekt-controllingon keresztül történik jellemzően a munkák lezárása, a Megrendelő megelégedettsége után.

Vezetőink legyenek profik, képzettek, és fejlesszünk egy kicsi, de erős vezetői csapatot, egy rugalmas szervezettel, ahol a teljesítményértékelés, a letett munka mérése utáni jövedelem határozza meg a megbecsülést.

A Multinvest cégcsoportot alkotó cégek között, beleértve a Kollégáinkat is egy állandó és jó minőségű belső/külső napi kapcsolat kialakítását kell elérni és fenntartani.

Sikerüljön növelni a Multinvest cégcsoport imázsát a fizetési határidők, az ígéretek betartásával a dokumentumok, a helyzetek, a munkavállaló és az alvállalkozó közötti kölcsönös tiszteletben tartási feltételek mellett. Ki kell dolgozni és alkalmazni kell a projektszemléletű controllingot.

Külön hangsúlyt kell fektetni a beszerzések központosítására, keretszerződések megkötésére, a költségek folyamatos csökkentésére a minőség szinten tartásával. Minden Kollégának éreznie kell, hogy a terepen végzett jó munka az közös érdek.

A szervezet modernizálásával el kell érni a belső együttműködés fejlesztését, a magas teljesítménybér és a hozzá képest kisebb arányú alapbér állapotát és minden jövedelem legyen a letett és a piac által is elfogadott munkával arányos.

Elérni, hogy sikerüljön beindítani az inkubátort és a szállodát, és hogy a cégcsoport összes cége költözzön az új, fentartható, „szmárt”, „zöld”, a jövendő generáció igényeinek megfelelő irodaházába/székhelyére.

Hozzájárulunk a létesítéséhez, támogatjuk az elinditását, tovább fejlesztjük a működését, Marosvásárhelyen, a műépítészi és építőmérnöki szakoktatásnak.