23 November 2022
A marosvásárhelyi Multinvest Group egy olyan vállalkozás, amely a több mint 25 éves tevékenységének folyamatos fejlődésének köszönhetően apró, de biztos lépésekkel eljutott Románia elismert vállalatainak elitjébe. A teljes körű mérnöki
21 November 2022
Felavatták csütörtökön Marosvásárhely legújabb, egyben a központi fejlesztési régió legnagyobb üzleti inkubátorházát: az IncubCenter a vállalkozói és építőipari területen 25 éves tapasztalattal rendelkező Multinvest Business Hub 6,5 millió eurós beruházása.
10 November 2022
Egy héten belül elkezdheti működését Marosvásárhely legújabb üzleti inkubátorháza. Az Incubcenter a Cukorgyár utcában épült fel, a munkálatokat vissza nem térítendő európai uniós forrásokból finanszírozták. A létesítmény működtetésével a tulajdonos
12 September 2022
A múlt héten került sor az első IncubCenter zártkörű #képzési eseményre. A #modern munkakörnyezet és a tréningek nagyszerű légköre révén az Incubcenter közössége osztozik a startupokkal a #szenvedélyben, hogy elérjék

Missziónkat a projektjeink minősége által mérjük, amelyek építészeti innovációjukról és fenntarthatóságukról ismertek. Sikeres partnerségeket biztosítunk és hosszú élettartamú épületeket építünk. Értékes tapasztalataink révén építjük a jövőt.

 

TÖBB MÉDIA CIKK

Kövesd a munkánk a szociális médián

SZOLGÁLTATÁSAINK

BUSINESS

MANAGEMENT

INTER-KULTURÁLIS TUDÁSMENEDZSMENT

INGATLAN

FEJLESZTÉS

START-UP INCUBÁTORHÁZ

INGATLAN ÉRTÉKESÍTÉS

LÉTESÍTMÉNY KARBANTARTÁS

SMART VIRTUAL

DESIGN

FŐVÁLLALKOZÁS

 

MŰÉPÍTÉSZET ÉS URBANISZTIKA

ÉPÜLET

TERVEZÉS

INNOVÁCIÓ

 

 

Hiszünk az innovációban, hiszünk a kreativitás erejében, és meg vagyunk győződve arról, hogy egy briliáns ötletekkel rendelkező csapat létrehozásával sokat tehetünk, változásokat érhetünk el.

SZENVEDÉLY

 

 

Mindent, amit teszünk, szenvedéllyel tesszük, mert szeretjük a szakmánkat, és hiszünk abban, hogy kemény munkával és a közösség iránti odaadással értéket teremthetünk.

HŰSÉG

 

 

A vállalat produktivitásának és hatékonyságának növelése érdekében stabil, bizalmon alapuló kapcsolatot kell kialakítani. Nagy hangsúlyt fektetünk a kapcsolatokra, gondoskodunk a csoportunk jólétéről és összetartásáról.

A TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

 

 

Hisszük, hogy a jövő a közösségért, a körülöttünk élő emberekért való felelősségünkben rejlik, ezért tisztelnünk kell a természetet és a környezetet. Kötelességünk, hogy a fenntartható fejlődéssel, fenntartható stratégiával gondoskodjunk munkatársainkról, partnereinkről és a jövő generációiról

Adresă de e-mail
Feliratkozás
Feliratkozás
Îți mulțumim pentru că te-ai abonat la newsletterul nostru!
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Multinvest Group | Copyright © 2023

Dózsa György utca, 67, Marosvásárhely, Romania

Hírlevél

Build.Community

MÉRNÖKÖK, ÉPÍTÉSZEK ÉS SZAKEMBEREK, SZENVEDÉLYES BARÁTOK ÉS KOLLÉGÁK NAGY CSALÁDJA VAGYUNK, AKIK NEM CSAK A VÁROSUNKBAN, HANEM AZ ORSZÁGBAN IS JELENTŐS VÁLTOZÁST AKARNAK ELÉRNI.

 

Mi egy jól működő vállalat vagyunk, amely professzionális csapattal és egy széleskörű hazai és nemzetközi partnerhálózattal rendelkezik. Missziónk az, hogy ügyfeleink elképzeléseit a lehető legközelebb hozzuk a valósághoz. Hozzájuk hasonlóan nekünk is megvannak a saját törekvéseink: minőségi, gyors, hatékony és kreatív szolgáltatásokat garantálni.

A mérnöki gondolkodáson túl munkánk az emberi szellemet és értékeket tükrözi. Ezek képezik ügyfeleinkkel és partnereinkkel való kapcsolatunk, valamint a közösségi, üzleti és piaci kérdésekhez való hozzáállásunk alapját.

Legyen szó új építésről vagy adaptív felújításról/újrahasználatról, a Multinvest megközelítése az, hogy minden projektet megszabadítson a dogmatikus formáktól, hogy értéket adjon a helynek, a városnak és az életnek. A sikerhez vezető út, mondják, mindig építés alatt áll. 

TÖBB MINT MÉRNÖKI MUNKA

  1. ro
  2. en