CSATLAKOZZ A CSAPATUNKHOZ

KARRIEREK

  1. ro
  2. en

TÖBB MINT MÉRNÖKI MUNKA

Mi egy jól működő vállalat vagyunk, amely professzionális csapattal és egy széleskörű hazai és nemzetközi partnerhálózattal rendelkezik. Missziónk az, hogy ügyfeleink elképzeléseit a lehető legközelebb hozzuk a valósághoz. Hozzájuk hasonlóan nekünk is megvannak a saját törekvéseink: minőségi, gyors, hatékony és kreatív szolgáltatásokat garantálni.


A mérnöki gondolkodáson túl munkánk az emberi szellemet és értékeket tükrözi. Ezek képezik ügyfeleinkkel és partnereinkkel való kapcsolatunk, valamint a közösségi, üzleti és piaci kérdésekhez való hozzáállásunk alapját.


Legyen szó új építésről vagy adaptív felújításról/újrahasználatról, a Multinvest megközelítése az, hogy minden projektet megszabadítson a dogmatikus formáktól, hogy értéket adjon a helynek, a városnak és az életnek. A sikerhez vezető út, mondják, mindig építés alatt áll. 

MÉRNÖKÖK, ÉPÍTÉSZEK ÉS SZAKEMBEREK, SZENVEDÉLYES BARÁTOK ÉS KOLLÉGÁK NAGY CSALÁDJA VAGYUNK, AKIK NEM CSAK A VÁROSUNKBAN, HANEM AZ ORSZÁGBAN IS JELENTŐS VÁLTOZÁST AKARNAK ELÉRNI.

 

Kattints az alábbi gombra, hogy megtaláld a számodra legideálisabb irodát.

For rent/For sale

Build.Community

Hírlevél

Dózsa György utca, 67, Marosvásárhely, Romania

Webcrane által készített weboldal

Multinvest Group | Copyright © 2023

Adresă de e-mail
Feliratkozás
Feliratkozás
Îți mulțumim pentru că te-ai abonat la newsletterul nostru!
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

A TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

 

 

Hisszük, hogy a jövő a közösségért, a körülöttünk élő emberekért való felelősségünkben rejlik, ezért tisztelnünk kell a természetet és a környezetet. Kötelességünk, hogy a fenntartható fejlődéssel, fenntartható stratégiával gondoskodjunk munkatársainkról, partnereinkről és a jövő generációiról

HŰSÉG

 

 

A vállalat produktivitásának és hatékonyságának növelése érdekében stabil, bizalmon alapuló kapcsolatot kell kialakítani. Nagy hangsúlyt fektetünk a kapcsolatokra, gondoskodunk a csoportunk jólétéről és összetartásáról.

SZENVEDÉLY

 

 

Mindent, amit teszünk, szenvedéllyel tesszük, mert szeretjük a szakmánkat, és hiszünk abban, hogy kemény munkával és a közösség iránti odaadással értéket teremthetünk.

INNOVÁCIÓ

 

 

Hiszünk az innovációban, hiszünk a kreativitás erejében, és meg vagyunk győződve arról, hogy egy briliáns ötletekkel rendelkező csapat létrehozásával sokat tehetünk, változásokat érhetünk el.

ÉPÜLET

TERVEZÉS

 

MŰÉPÍTÉSZET ÉS URBANISZTIKA

FŐVÁLLALKOZÁS

SMART VIRTUAL

DESIGN

LÉTESÍTMÉNY KARBANTARTÁS

INGATLAN ÉRTÉKESÍTÉS

START-UP INCUBÁTORHÁZ

INGATLAN

FEJLESZTÉS

INTER-KULTURÁLIS TUDÁSMENEDZSMENT

BUSINESS

MANAGEMENT

SZOLGÁLTATÁSAINK


Kövesd a munkánk a közösségi médián

TÖBB MÉDIA CIKK

Missziónkat a projektjeink minősége által mérjük, amelyek építészeti innovációjukról és fenntarthatóságukról ismertek. Sikeres partnerségeket biztosítunk és hosszú élettartamú épületeket építünk. Értékes tapasztalataink révén építjük a jövőt.

 
21 July 2023
Jelentős beruházással bővült a marosvásárhelyi Multinvest csoport Cukorgyár utcai üzleti központja. Július 18-án tartották a Hampton by Hilton Hotel átadási ünnepségét. Ez az IncubCentert, a stratégiai beruházás első épületét követi,
08 June 2023
Az erdélyi cégek, illetve a teljes Kárpát-medence magyar vállalkozásainak együttműködését sürgeti Gogolák-Hrubecz Zsolt, a Multinvest cégcsoport ügyvezető elnöke. A nagyvállalkozó szerint a cégek összefogásában hatékonyabban áramlik a tudás, illetve a
08 June 2023
A "Mureșul Imobiliar" Konferencia harmadik kiadása, amelyet a Zi de Zi napilap és a Transilvania Business gazdasági magazin szervezett, 2023. május 25-én, csütörtökön került megrendezésre a Târgu Mureș-i "Cocoșul de