CSATLAKOZZ A CSAPATUNKHOZ

KARRIEREK

  1. ro
  2. en

TÖBB MINT MÉRNÖKI MUNKA

Mi egy jól működő vállalat vagyunk, amely professzionális csapattal és egy széleskörű hazai és nemzetközi partnerhálózattal rendelkezik. Missziónk az, hogy ügyfeleink elképzeléseit a lehető legközelebb hozzuk a valósághoz. Hozzájuk hasonlóan nekünk is megvannak a saját törekvéseink: minőségi, gyors, hatékony és kreatív szolgáltatásokat garantálni.

A mérnöki gondolkodáson túl munkánk az emberi szellemet és értékeket tükrözi. Ezek képezik ügyfeleinkkel és partnereinkkel való kapcsolatunk, valamint a közösségi, üzleti és piaci kérdésekhez való hozzáállásunk alapját.

Legyen szó új építésről vagy adaptív felújításról/újrahasználatról, a Multinvest megközelítése az, hogy minden projektet megszabadítson a dogmatikus formáktól, hogy értéket adjon a helynek, a városnak és az életnek. A sikerhez vezető út, mondják, mindig építés alatt áll. 

MÉRNÖKÖK, ÉPÍTÉSZEK ÉS SZAKEMBEREK, SZENVEDÉLYES BARÁTOK ÉS KOLLÉGÁK NAGY CSALÁDJA VAGYUNK, AKIK NEM CSAK A VÁROSUNKBAN, HANEM AZ ORSZÁGBAN IS JELENTŐS VÁLTOZÁST AKARNAK ELÉRNI.

 

Build.Community

Hírlevél

Dózsa György utca, 67, Marosvásárhely, Romania

Multinvest Group | Copyright © 2023

Adresă de e-mail
Feliratkozás
Feliratkozás
Îți mulțumim pentru că te-ai abonat la newsletterul nostru!
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

A TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

 

 

Hisszük, hogy a jövő a közösségért, a körülöttünk élő emberekért való felelősségünkben rejlik, ezért tisztelnünk kell a természetet és a környezetet. Kötelességünk, hogy a fenntartható fejlődéssel, fenntartható stratégiával gondoskodjunk munkatársainkról, partnereinkről és a jövő generációiról

HŰSÉG

 

 

A vállalat produktivitásának és hatékonyságának növelése érdekében stabil, bizalmon alapuló kapcsolatot kell kialakítani. Nagy hangsúlyt fektetünk a kapcsolatokra, gondoskodunk a csoportunk jólétéről és összetartásáról.

SZENVEDÉLY

 

 

Mindent, amit teszünk, szenvedéllyel tesszük, mert szeretjük a szakmánkat, és hiszünk abban, hogy kemény munkával és a közösség iránti odaadással értéket teremthetünk.

INNOVÁCIÓ

 

 

Hiszünk az innovációban, hiszünk a kreativitás erejében, és meg vagyunk győződve arról, hogy egy briliáns ötletekkel rendelkező csapat létrehozásával sokat tehetünk, változásokat érhetünk el.

ÉPÜLET

TERVEZÉS

 

MŰÉPÍTÉSZET ÉS URBANISZTIKA

FŐVÁLLALKOZÁS

SMART VIRTUAL

DESIGN

LÉTESÍTMÉNY KARBANTARTÁS

INGATLAN ÉRTÉKESÍTÉS

START-UP INCUBÁTORHÁZ

INGATLAN

FEJLESZTÉS

INTER-KULTURÁLIS TUDÁSMENEDZSMENT

BUSINESS

MANAGEMENT

SZOLGÁLTATÁSAINK

Kövesd a munkánk a szociális médián

TÖBB MÉDIA CIKK

Missziónkat a projektjeink minősége által mérjük, amelyek építészeti innovációjukról és fenntarthatóságukról ismertek. Sikeres partnerségeket biztosítunk és hosszú élettartamú épületeket építünk. Értékes tapasztalataink révén építjük a jövőt.

 
12 March 2023
A Junior Chamber International (JCI) Marosvásárhely vezetősége köszönetet mondott a február 25-én, a településen található Incub Center Business Centerben megrendezett "Wine Networking Event" rendezvény résztvevőinek. Anamaria Voda, a marosvásárhelyi JCI
25 February 2023
Országos konferencia "A mai nő: Február 17-én, pénteken a marosvásárhelyi Inkubátorházban a Női Vállalkozók Szervezete - UGIR által szervezett rendezvény, a "Nők az építőiparban" program elindításának alkalma volt. Az építőipari
25 January 2023
A Multinvest Proiectare S.R.L. és a Céh Tervező, Beruházó és Fejlesztő Zártkörűen Működő Részvénytársaság első díjat nyert az "Innovációs Központ és mélygarázs" megoldási versenyen Marosvásárhelyen. "A növekedéshez stratégiákra, szakemberekre és
23 November 2022
A marosvásárhelyi Multinvest Group egy olyan vállalkozás, amely a több mint 25 éves tevékenységének folyamatos fejlődésének köszönhetően apró, de biztos lépésekkel eljutott Románia elismert vállalatainak elitjébe. A teljes körű mérnöki