08 June 2023

Mureșul Imobiliar 2023": A Multinvest SRL hisz Marosvásárhelyben

A "Mureșul Imobiliar" Konferencia harmadik kiadása, amelyet a Zi de Zi napilap és a Transilvania Business gazdasági magazin szervezett, 2023. május 25-én, csütörtökön került megrendezésre a Târgu Mureș-i "Cocoșul de Aur" étteremben.

 

A Târgu Mureș-i városi önkormányzat és a Sângeorgiu de Mureș-i község helyi közszervezetek képviselői, ingatlanfejlesztők, építészek és más építőipari szakemberek közel három órán keresztül interaktív módon vitatták meg a ingatlan- és városfejlesztési projekteket, valamint a jogszabályi szabályozásokat, az ingatlanszektorban a innovációkat és a komfortot, az infrastruktúrát és még a stratégiákat és a jövőbeni kilátásokat is.

 

A "Mureșul Imobiliar 2023" Konferencia élőben közvetítést nyújtott a Zi de Zi napilap és a Transilvania Business gazdasági magazin Facebook-oldalán. Az eseményt a következő partnerek támogatták: Fomco Imobiliare, Caparol, Daw Bența, Multinvest Group, Profelis, Bastion Luxury Residence, Villa Vinea, Târgu Mureș-i "George Emil Palade" Orvosi, Gyógyszerészeti, Tudomány- és Technológiai Egyetem (UMFST), Arossa Center, Aliat, Maurer Residence Târgu Mureș, Astor-Valpet Csoport, Mammoth Stage, True Imobiliare, Home Adimag, Centrul de Sticlă, Atlas Sport, Therezia, Negro, Dauer, Concept 9, Lavandei Residence, Reta Com, BCD Video & Livestream és Pavel Belski, aki a rendezvény utáni Garden Party sikerét biztosította.

 

A Multinvest Kft. hisz Târgu Mureş-ben. Gogolák Zsolt, a Multinvest Kft. ügyvezető igazgatója hangsúlyozta, hogy fontos, hogy az üzletemberek támogassák a város fejlődését.

 

"Mi, mindenekelőtt hiszünk ebben a városban. Úgy gondolom, másoknak is hinnie kellene, különösen az üzletembereknek, akiknek ötletekkel és javaslatokkal kellene előállniuk. A vasútállomást választottuk referenciapontként, mert úgy gondoljuk, hogy a vasútállomás egy referencia- és mobilitási pont, és ha ma nem az, akkor a jövőben az lesz. Azt hisszük, hogy a terület a város új üzleti központjává válik, ahol az üzletemberek jó szándékkal érkeznek majd Târgu Mureş-be" - mondta.

 

Tavaly a Multinvest megnyitott egy inkubátor központot a fiatal vállalkozók számára Târgu Mureș-ben.

"Az Incubcenter egy európai projekt, mert nélküle nem tudnánk létrehozni egy inkubátor központot a fiatal vállalkozók számára. Az ő útjuk nagyon nehéz, mert már Romániában egy érett piacról beszélünk, ami 30 év körüli és ha azt mondjuk, hogy sánta, akkor sem olyan, mint az 1990-es években volt. Ma ahhoz, hogy belépjünk a konstrukciós piacra, jelentős támogatásra van szükségünk, és nem csak anyagi téren. Azokat a fiatalokat keresünk, akik vállalkozást, start-up-ot szeretnének indítani, és nem halnak meg jövőre, mert tudjuk, hogy egy start-up a kezdeti évben is fennmaradhat. Ez az intézmény egy ágazati üzleti inkubátor a konstrukciós szektorban, a tervezéstől kezdve, a projektmenedzsmenten keresztül mindent magában foglal, amit a csoportunk keretében a konstrukciós területen végzünk, ösztönözzük a fiatalokat, hogy olyan vállalkozást indítsanak, amely megmarad" - mondta a cég igazgatója.

 

Gogolák Zsolt szóba hozta a város infrastrukturális projektek végrehajtásában tapasztalt bürokratikus problémákat is.

 

"Beszéltünk a bürokráciáról, nem könnyű. Egy nehezebb projektnek 10-15 engedélyre van szüksége, az embereknek meg kell tanulniuk ezt a bürokratikus oldalt is. Mindenkit arra buzdítok, hogy legyen közös stratégiánk, hogy minél több fiatal érkezzen Târgu Mureș-be, mert különben kivel dolgozunk majd és ki viszi tovább, amit elkezdtünk? A város infrastrukturális projektjei nehézek, mert a bürokrácia hatalmas. Egy híd projekt például 7-10 évig tart az ötlet felvetésétől a tényleges befejezéséig. Meg kell mondani az igazságot és látnunk kell, hogyan rövidíthetnénk le ezeket a határidőket. Az Olimpiai Uszoda például 2006-ban kezdődött, és 2 éve fejeződött be.

 

Forrás: https://www.zi-de-zi.ro/2023/06/05/muresul-imobiliar-2023-multinvest-srl-crede-in-targu-mures/

Hírlevél

Dózsa György utca, 67, Marosvásárhely, Romania

Webcrane által készített weboldal

Multinvest Group | Copyright © 2023

Adresă de e-mail
Feliratkozás
Feliratkozás
Îți mulțumim pentru că te-ai abonat la newsletterul nostru!
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!