19 June 2018

Bővül az MBC hálózata Marosvásárhelyen

A Multinvest Group áprilisban indított el Marosvásárhelyen egy új ingatlanprojektet, amely nagy hatással lesz a regionális ingatlanpiacra. A helyi fejlesztő két meglévő sikeres projektje mellett - összesen 13 000 négyzetméter (m2) - az új épületek további 12 000 m2 A osztályú irodaházat adnak bérbe. A Multinvest Group meglévő épületei 100%-os kihasználtsággal rendelkeznek, multinacionális, regionális és helyi vállalatok foglalják el őket, amelyek az építési fázis óta szerződést kötöttek a terület nagy részére. A jelenlegi helyi keresletnek és a Multinvest-projektek minőségének köszönhetően az új beruházások újabb előbérleti hullámot indítanak el mind a meglévő bérlők, mind az új piacra lépők részéről.

 

Az MBC hálózat 2011-ben született meg az első MBC 1 épület megépítésével, amely BREEAM 2013 minősítést kapott, és 2016-ban elnyerte az E.ON Energy Globe díjat, amelyet Románia legzöldebb és legfenntarthatóbb irodaházának ítéltek oda, részben napenergiával és intelligens világítási rendszerrel működtetve, geotermikus energiával fűtötték az épület alatt 180 méter mélyen elhelyezett 30 fúrás segítségével, és elektromos autók töltőforrásaival. A Marosvásárhely központjában található MBC 1 4 000 négyzetméteren, 6 szinten kínál elegáns tereket olyan ügyfelek számára, mint az Accenture Industrial Software, a Stefanini, az OAR stb.

 

2015-ben megkezdődtek a munkálatok a Multinvest Business Center 2 építésén, amely 2017-ben készült el. Az MBC 2 professzionális tereket kínál a nagyvállalatok, mint például a Lateral, AROBS, Sea Complet, DVSE, Digi, Raiffeisen stb. igényeihez igazodva, 7 szinten szervezett 9.000 négyzetméteres területen, modern kivitelezéssel, hi-tech megoldásokkal és a legmodernebb berendezésekkel, mivel egy kulcsfontosságú területen található, a főpályaudvar közelében, közvetlen kapcsolatban egy kiskereskedelmi területtel, a központi terület közelében és közvetlen hozzáféréssel a Marosvásárhelyt Kolozsvárral összekötő európai úthoz.

 

Azzal a céllal, hogy egy új üzleti központot hozzon létre Erdély szívében, hogy Marosvásárhelyt ismét a hazai és nemzetközi befektetők figyelmébe ajánlja, az MBC hálózatnak sikerül Marosvásárhely legmodernebb és leghatékonyabb munkaterületeit kínálnia. A professzionális terek iránti igen nagy keresletnek köszönhetően, az MBC 1 és MBC 2 sikere után a Multinvest folytatja a fejlesztést, és további három, egymással összekapcsolt épület, az MBC3, MBC4 és MBC5 építését tervezi, amelyek az MBC2 és a kiskereskedelmi terület közvetlen szomszédságában találhatók. Az első fázis egy körülbelül 4000 négyzetméteres épület, az MBC3 építését irányozza elő, amely az ügyfelek igényeitől függően kulcsrakészen vagy szürke szakaszban, személyre szabott A osztályú irodahelyiségekkel, mélygarázzsal, valamint a vállalat alkalmazottainak kínált szolgáltatásokkal és létesítményekkel rendelkezik, több mint 5,1 millió eurós beruházást követően. A munkálatok a tervek szerint 2018 őszén kezdődnek, az első épület várható átadási időpontja pedig 2019 első negyedéve. Az új beruházás több mint 1000 munkahelyet teremt, és célja, hogy az egész komplexum Marosvásárhely városának új érdekeltségi központjává váljon az üzleti élet és a multinacionális IT&C vállalatok számára.

 

Széles körű szakértelem


A Multinvest 1999 óta van jelen a hazai piacon, és számos szolgáltatást kínál a befektetők és a beruházási projektek számára, mint például tervezés, várostervezés, projektmenedzsment, generálkivitelezés, ingatlan- és létesítménygazdálkodás. A szolgáltatások sikerének alapja a kiváló szakemberekből álló csapat, amely 60 szakemberből, 30 adminisztratív munkatársból és több mint 50 partnerből áll. A Multinvest egyik célja, hogy minőségi, személyre szabott, professzionális ingatlan- és létesítménygazdálkodási szolgáltatásokat nyújtó irodaházak hálózatát kínálja, ahol az "iroda" szóhoz az ügyfelek igényeihez igazított üzleti teret társítanak. Az ilyen terek hiánya késztette a vállalatot az MBC (Multinvest Business Center) hálózat létrehozására, hogy Marosvásárhely városa fogadni tudja a nemzetközi vállalatokat.

 

Forrás: https://www.zi-de-zi.ro/2018/06/19/foto-reteaua-mbc-se-extinde-la-targu-mures/

 

 

 

Hírlevél

Dózsa György utca, 67, Marosvásárhely, Romania

Webcrane által készített weboldal

Multinvest Group | Copyright © 2023

Adresă de e-mail
Feliratkozás
Feliratkozás
Îți mulțumim pentru că te-ai abonat la newsletterul nostru!
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!