13 April 2022

Hell Energy, beruházás Nyárádtőn

A Hell Energy SRL vidraszegi vállalat megkezdte egy logisztikai raktár építését Nyárádtőn. Az építkezési táblán bemutatott információk szerint a "Logisztikai raktárépület építése adminisztratív épülettel, megközelítésekkel, autóplatformokkal, kerítéskerítéssel" című projektet az SC Multinvest SRL Marosvásárhely készítette, a munkálatokat az SC Peka Bau 2000 KFT Marosvásárhely végzi, és várhatóan 2022. október 30-ig kivitelezik.

 

A www.listafirme.ro portál szerint az SC Hell Energy SRL Vidraszeg 2006. augusztus 24-én alakult, tevékenységi köre "Élelmiszerek, italok és dohánytermékek nem szakosodott nagykereskedelme", és két társult tag tulajdonában van, mindketten magyar állampolgárok: Barabas Zsolt (50%) és Barabas Erno (50%).

 

Az elmúlt öt évben, a 2016-2020 közötti időszakban a vállalat 636,4 millió lejes kumulatív forgalmat és 6 millió lejes nettó nyereséget könyvelhetett el.

 

"A 100%-ban magyar energiaital márka 2006-ban indult, és 2010-re piacvezetővé vált Magyarországon, valamint a nemzetközi piacokon is meghatározó szereplő lett, több mint 50 országba exportálva. A Hell Energy nemcsak Magyarországon piacvezető, hanem Romániában, Bulgáriában, Bosznia-Hercegovinában, Szlovákiában, Horvátországban, Görögországban és Cipruson is" - olvasható a cég honlapján, a www.hellenergy.com.

 

Az nyárádtői beruházást a helyi közösség nagy várakozással tekint a beruházásra. Ennek kapcsán közel két évvel ezelőtt Nyárádtő polgármestere, Victor Prodan bejelentette, hogy a Hell beruházás értéke 10 millió euró.

 

"A Hell energetikai üzem 10 millió eurós beruházást hajt végre Ungheniben, amely Romániát, Bulgáriát, a balti államokat és Oroszországot fogja kiszolgálni, és több mint 150 új munkahelyet teremt" - mondta Victor Prodan 2020 májusában.

 

Forrás: https://www.zi-de-zi.ro/2022/04/13/foto-hell-energy-investitie-in-ungheni/?fbclid=IwAR1bwSgAKRA45lEIEya3LVfEiIPo2pYAEQtMV5O_IgIiXEZomVaf8XAbSBM

 

 

Hírlevél

Dózsa György utca, 67, Marosvásárhely, Romania

Webcrane által készített weboldal

Multinvest Group | Copyright © 2023

Adresă de e-mail
Feliratkozás
Feliratkozás
Îți mulțumim pentru că te-ai abonat la newsletterul nostru!
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!