27 April 2022

"Inkubátorház", a legmodernebb üzleti épület Marosvásárhelyen

A marosvásárhelyi Gheorghe Doja utca 64-68. szám alatt "Inkubátorház" néven korszerű irodaház készül. A befektetés az SC Incubcenter nevű cégé, amelyet Gogolak Hrubecz Margit és Gogolak Hrubecz Zsolt, a sokkal ismertebb marosvásárhelyi Multinvest SRL tulajdonosai irányítanak.

 

Üzleti inkubátorház 25 lakos számára


A projekt címe "Üzleti inkubátorház építése, gépkocsibejárat és peronok kialakítása a helyiségekben, közműcsatlakozások Marosvásárhelyen, Maros megyében", a Regionális Operatív Program 2014-2020 - 2. prioritási tengely - A kis- és középvállalkozások versenyképességének javítása - 2.1. beruházási prioritás - A vállalkozói szellem előmozdítása, különösen az új ötletek gazdasági hasznosításának megkönnyítése és új vállalkozások létrehozásának ösztönzése révén, beleértve az üzleti inkubátorokat is, és 50 hónapos időtartam alatt valósul meg.

 

"A projekt konkrét célkitűzései: Egy új szolgáltatási egység létrehozása az alapító vállalat szintjén egy 25 lakos inkubálására alkalmas üzleti inkubátorház létrehozásával Marosvásárhelyen, amelyet az alapító a Multinvest SRL ügyvezetővel közösen segít és irányít saját vállalkozásuk fejlesztésében az építőipar területén, a környezet minőségének javítása a hulladékhasznosítás és -újrahasznosítás növelésének biztosításával, a megújuló energiaforrások felhasználása, az építkezéseken az energiahatékony berendezésekkel megvalósítandó világítás hatékonyabbá tétele, új együttműködések kialakítása a helyi fejlesztési akciókban érintett szereplőkkel" - olvasható a Centru Regionális Fejlesztési Ügynökséghez benyújtott projektlapon.

A projekt teljes értéke 31.631.409 lej, amelyből 15.446.741 lej a vissza nem térítendő finanszírozás összege.

 

7 emeletes épület számos létesítménnyel


Az épület földszintje plusz első emelet plusz 7 emelet lesz, a bérbeadható terület pedig 4200 négyzetméter, és jelenleg több ingatlanügynökség is hirdetést adott fel az épületben lévő irodák bérlésére.

A leendő bérlők számára a létesítmények listáján szerepel a saját parkoló, a kerékpárparkoló és a közeli bevásárlóközpont, a felszereltség pedig az épületirányítási rendszer, a központi fűtés, az álmennyezet, a nyitható ablakok, a recepció, a liftek, a több adat- és hangszolgáltató, a füst- és tűzérzékelők, a HVAC, az emelt padló, a 2,7 méter feletti padlómagasság, a biztonságos hozzáférés, az állandó biztonsági szolgálat, a tartalék generátor és a videómegfigyelés.

 

Multinvest, sikeres vállalat


A www.listafirme.ro portál szerint az SC Incubcenter SRL Târgu Mureș 2018. április 17-én alakult, tevékenységi köre "Üzleti és vezetési tanácsadás", és egyenlő arányban Gogolak Hrubecz Margit és Gogolak Hrubecz Zsolt tulajdonában van.

Ugyanez a forrás arról is tájékoztat, hogy az ismertebb Multinvest Ltd, amelynek ugyanazok a tulajdonosai, 1994. október 31. óta működik, és tevékenységi köre "saját vagy bérelt ingatlanok bérbeadása és albérletbe adása". Az elmúlt öt évben, 2016 és 2020 között az SC Multinvest SRL összesen 60,9 millió lej értékben végzett üzleti tevékenységet, és 6,9 millió lej kumulatív nettó nyereséget ért el.

 

Forrás: https://www.zi-de-zi.ro/2022/04/27/incubcenter-cea-mai-moderna-cladire-de-afaceri-din-targu-mures/

 

 

Hírlevél

Dózsa György utca, 67, Marosvásárhely, Romania

Webcrane által készített weboldal

Multinvest Group | Copyright © 2023

Adresă de e-mail
Feliratkozás
Feliratkozás
Îți mulțumim pentru că te-ai abonat la newsletterul nostru!
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!