31 May 2023

Marosvásárhelyen található első nemzetközi szálloda 2023 júliusában kerül felavatásra

A Multinvest SRL vezérigazgatója, Gogolák Zsolt, nemrégiben, május 25-én jelentette be a "Mureșul Imobiliar 2023" konferencián, hogy idén júliusban megnyitják Marosvásárhely első nemzetközi szállodáját, amely a Hilton márkája alatt működik, a Dózsa György utca 64-68. szám alatt.

 

"Júliusban, az Üzleti Inkubátor (IncubCenter - szerk.) mellett megnyitjuk a Hilton Szállodát, amely Marosvásárhely első nemzetközi szállodája lesz, és ezzel szeretnénk Marosvásárhely turizmusát a térképre helyezni" - mondta Gogolák Zsolt a Zi de Zi napilap és a Transilvania Business gazdasági magazin által szervezett eseményen.

A "Mureșul Imobiliar 2023" konferencia végén a Multinvest SRL vezérigazgatója hozzátette: "Fel kell készülnünk, még sok feladat van hátra. Számos Hilton brandtől származó szabályt kell betartanunk, és ezen dolgozunk. A szálloda a mi tulajdonunk, a Hilton pedig a tevékenységért felelős márka."

 

6 emeletes szálloda, 115 szobával

 

A munkaterületi táblának megfelelően az beruházás a Virtual Reality Zone SRL vállalathoz tartozik (amelyet Gogolák Margit és Gogolák Zsolt 50-50%-os részesedéssel irányít), és több vállalat közötti együttműködést jelent: Multinvest SRL (általános tervező, szerkezeti tervező), Multinvest Proiectare SRL (építészeti tervező, telepítési tervező) és Alfa Construct (generálkivitelező, telepítési kivitelező, szerkezeti kivitelező és befejező/izoláló kivitelező).

 

"A dokumentáció kedvezményezettje egy szállodát kíván építeni. Az épület suteréssel, földszinttel, mezzaninnal, 5 emelettel és 6 visszahúzással rendelkezik. A szálloda kapacitása 115 szobát foglal magában. A suterén parkolóhelyekkel és a szálloda működéséhez szükséges technikai területekkel lesz felszerelve. Az épület földszintje közös terekkel foglalkozik, mint például a recepció a poggyászok tárolására és az adminisz

Hírlevél

Dózsa György utca, 67, Marosvásárhely, Romania

Webcrane által készített weboldal

Multinvest Group | Copyright © 2023

Adresă de e-mail
Feliratkozás
Feliratkozás
Îți mulțumim pentru că te-ai abonat la newsletterul nostru!
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!