26 April 2022

Új szálloda épül Marosvásárhelyen

A 2018. december 11-én alapított, Gogolak Hrubecz Margit és Gogolak Hrubecz Zsolt (mindketten 50%-os részesedéssel) által ellenőrzött Virtual Reality Zone SRL társaság 2023-ban, a "Szállodaépület, parkolók és peronok építése a telephelyen" beruházási cél megvalósulását követően lép be a Maros megyei szállodai szolgáltatások piacára.

 

A beruházás a marosvásárhelyi Gheorghe Doja utca 64-68. szám alatt, a Multinvest Building területén valósul meg. A helyszíntábla szerint a beruházás több cég együttműködésével valósul meg: Multinvest SRL (generáltervező, statikus tervező), Multinvest Proiectare SRL (építészeti tervező, telepítési tervező) és Alfa Construct (generálkivitelező építő, telepítő építő, szerkezetépítő és burkolat/szigetelés építő).

 

Hat emelet, 115 szoba


Az építkezés a Marosvásárhelyi Önkormányzat által 2020. december 31-én kiadott 411-es számú építési engedély alapján működik, a munkálatok kivitelezésének kezdete 2021. április 22., a befejezés várható időpontja 2023. április 21.

 

"A dokumentum kedvezményezettje egy szállodát szeretne építeni. Ez a Demisol plusz Parter plusz Mezanin plusz 5 emelet plusz 6 nyugdíjas lesz. A szálloda kapacitása 115 szállodai szoba lesz. Az alagsorban parkolók és a szálloda működéséhez szükséges műszaki területek kerülnek kialakításra. Az épület földszintjén lesznek a közös helyiségek, mint például a recepció csomagmegőrzővel és adminisztrációs irodákkal, a konyha és a működéséhez szükséges mellékhelyiségek, a reggeli felszolgálásához szükséges étkező, mosdók. A félemeletet és az 1-6. emeletet a szálloda működéséhez szükséges szállodai szobák és irodák foglalják el, ágyneműtartó helyiségekkel. A szobákban ágyak, dohányzóasztal és fotelek, ruhák és csomagok tárolására szolgáló helyiségek, valamint mosdóval, WC-vel és zuhanyzóval felszerelt fürdőszoba lesz. A minimális szabad magasság 2,7 méter lesz. A félemeleten egy fitneszterem és egy szerverszoba kerül kialakításra" - olvasható a projekt bemutató memorandumában, amely szerint a beruházás értéke 9.511.200 lej.

 

Forrás: https://www.zi-de-zi.ro/2022/04/26/foto-hotel-nou-in-constructie-la-targu-mures-investitori-surpriza/

 

Hírlevél

Dózsa György utca, 67, Marosvásárhely, Romania

Webcrane által készített weboldal

Multinvest Group | Copyright © 2023

Adresă de e-mail
Feliratkozás
Feliratkozás
Îți mulțumim pentru că te-ai abonat la newsletterul nostru!
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!