12 March 2023

Üzleti és boros est a marosvásárhelyi Inkubátorházban

A Junior Chamber International (JCI) Marosvásárhely vezetősége köszönetet mondott a február 25-én, a településen található Incub Center Business Centerben megrendezett "Wine Networking Event" rendezvény résztvevőinek.

 

Anamaria Voda, a marosvásárhelyi JCI elnöke tájékoztatása szerint a rendezvényen vállalkozók, menedzserek és más, az üzletfejlesztés és a kapcsolatépítés iránt érdeklődők vettek részt.

 

A meghívott előadók: Besenyei Sarolta, Andrei Dunuță, Anamaria Ungur, Veres Zoltán, Rianne Kamphuisen, Lorand Antal, Alexandra Botoș, Cristina Cerga és Anamaria Vodă értékes ötleteket mutattak be, amelyeket a résztvevők nagy tetszéssel fogadtak.

 

"Elégedettségüket fejezték ki az előadók magas szintű szakértelmével és tapasztalatával, valamint a különböző területekről érkező szakemberekkel való interakció lehetőségével. A résztvevők egy kellemes estét töltöttek el nyugodt légkörben, és lehetőségük nyílt új kapcsolatok és partnerségek kialakítására, ötletek megosztására és új üzleti lehetőségek megtalálására" - mondta Anamaria Voda.

 

Elmondása szerint a JCI Marosvásárhely a jövőben is hasonló rendezvényeket kíván szervezni, "hogy fejlesztési és kapcsolatépítési lehetőségeket biztosítson a marosvásárhelyi és környékbeli üzleti környezet számára".

 

 

Forrás: https://www.zi-de-zi.ro/2023/03/12/seara-de-business-si-vin-la-incub-center-targu-mures/

Hírlevél

Dózsa György utca, 67, Marosvásárhely, Romania

Webcrane által készített weboldal

Multinvest Group | Copyright © 2023

Adresă de e-mail
Feliratkozás
Feliratkozás
Îți mulțumim pentru că te-ai abonat la newsletterul nostru!
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!