27 aprilie 2022

”Incubcenter”, cea mai modernă clădire de afaceri din Târgu Mureș

O clădire de birouri ultramodernă, botezată ”Incubcenter”, este aproape de finalizare pe strada Gheorghe Doja nr. 64-68 din Târgu Mureș. Investiția aparține de SC Incubcenter, firmă controlată de către Gogolak Hrubecz Margit și Gogolak Hrubecz Zsolt, proprietarii mult mai cunoscutei societăți mureșene Multinvest SRL.

 

Incubator de afaceri pentru 25 de rezidenți

 

Proiectul se numește ”Construire incubator de afaceri, amenajare acces auto și platforme în incintă, branșamente la utilități în Târgu Mureș, județul Mureș” este finanțat prin intermediul Programului Operațional Regional 2014-2020 – Axa prioritară 2 – Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii – Prioritatea de investiții 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv incubatoare de afaceri și va fi implementat pe o perioadă de 50 de luni.

 

”Obiectivele specifice al proiectului: crearea unei unități noi de prestări servicii la nivelul firmei fondatoare prin construirea unui incubator de afaceri în Târgu Mureș, cu capacitatea de a incuba 25 rezidenți, asistați și manageriați de către fondator împreună cu administratorul Multinvest SRL în dezvoltarea propriilor companii în domeniul construcțiilor, îmbunătățirea calității mediului înconjurător prin asigurarea creșterii gradului de recuperare și reciclare a deșeurilor, utilizarea surselor de energie regenerabile, eficientizarea iluminatului în cadrul construcției vizate a fi realizate prin instalații eficiente energetic, crearea de noi colaborări cu actorii implicați în acțiuni de dezvoltare locală”, se precizează în fișa proiectului, document depus la Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru.

 

Valoarea totală a proiectului este de 31.631.409 de lei, din care 15.446.741 de lei reprezintă valoarea finanțării nerambursabile.

 

Imobil de 7 etaje, cu numeroase facilități

 

Clădirea va avea regimul de înălțime demisol plus parter plus 7 etaje și o suprafață închiriabilă de 4.200 de metri pătrați, iar în prezent mai multe agenții imobiliare au publicat anunțuri de închiriere a birourilor din imobil.

 

Lista facilităților acordate viitorilor chiriași conține parcare proprie, parcare pentru biciclete și zonă comercială în apropiere, iar la dotări consemnăm Building Management System, încălzire centralizată, tavan suspendat, ferestre cu deschidere, recepție, lifturi, furnizori multipli de servicii Date și Voce, detectoare de fum/foc, HVAC, podea înălțată, înălțime pe etaj mai mare de 2,7 metri, acces securizat, pază permanentă, generator de back-up și supraveghere video.

 

Multinvest, firmă de succes

 

Conform portalului www.listafirme.ro, SC Incubcenter SRL Târgu Mureș s-a înființat în data de 17 aprilie 2018, are ca obiect de activitate ”Consultanță pentru afaceri și management” și este deținută, în proporții egale, de către Gogolak Hrubecz Margit și Gogolak Hrubecz Zsolt.

Aceeași sursă mai informează că mai cunoscuta firmă Multinvest SRL, care are aceiași proprietari, funcționează din data de 31 octombrie 1994 și are ca obiect de activitate ”Închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate”. În ultimii cinci ani, în perioada 2016-2020, SC Multinvest SRL a derulat afaceri totale de 60,9 milioane de lei și a obținut un profit net cumulat de 6,9 milioane de lei.

 

Sursa: https://www.zi-de-zi.ro/2022/04/27/incubcenter-cea-mai-moderna-cladire-de-afaceri-din-targu-mures/

Newsletter

Str. Gh. Doja nr.67 Târgu Mureș, Jud. Mureș, 540354, Romania

Site web creat de Webcrane

Multinvest Group | Copyright © 2023

Adresă de e-mail
Abonare
Abonare
Îți mulțumim pentru că te-ai abonat la newsletterul nostru!
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!