Newsletter

Str. Gh. Doja nr.67 Târgu Mureș, Jud. Mureș, 540354, Romania

Site web creat de Webcrane

Multinvest Group | Copyright © 2023

Adresă de e-mail
Abonare
Abonare
Îți mulțumim pentru că te-ai abonat la newsletterul nostru!
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Multinvest crează valoare prin servicii complete de inginerie în construcții prin dezvoltarea de proiecte și servicii de inginerie conexe și gândire bazată pe proiecte.

VIZIUNEA GRUPULUI MULTINVEST

Multinvest asigura întotdeauna profit partenerilor să, prin cele mai noi teorii, software și tehnologii.

Unul dintre cele mai mari valori ale companiei noastre este capitalul intelectual și tehnica de dezvoltare a acestuia. Clientul nostru este cel mai valoros partener al nostru și cautam soluții optime impreuna cu el.

Scopul nostru este o organizație mică eficientă, dar cu angajați bine plătiți, parteneri care lucrează cu noi și care acceptă valorile noastre. Organizația noastră este o organizație transparentă, bazată pe proiecte, cu o structură clară.

Crearea valorii se bazează pe gândirea și acționarea în sistem și procese și pe inovația continuă, inclusiv gândirea „verde”. Activitatea noastră se caracterizează printr-o abordare complexă în domeniul construcțiilor, proiectării, infrastructurii, specialitatilor si a executiei de lucrari in general.

Crearea valorii merge mână în mână cu existenta unui personal de înaltă calificare (calitate), bine instruit, intr-un proces continuu de formare, învățare, predare și o împărțire adecvată a muncii între generații.

Valoarea creată creează valoare adăugată pentru partenerii noștri, angajați și societate (inclusiv pentru municipiul Târgu Mureș).

Liderul ar trebui să fie mentor. În loc de ierarhie, organizăm și construim procese. Respectăm și apreciem toți colegii noștri care lucrează eficient. Angajații pot conta întotdeauna pe ajutorul nostru.

Considerăm că este treaba noastră să construim o comunitate, astfel încât să putem fi modele pentru generațiile viitoare! Credem în puterea cunoașterii, a sârguinței, a talentului și, prin urmare, meritrocratia este piatra de temelie a gândirii noastre.

Să fim mereu și în toate cei mai buni in domeniul nostru.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

GÂNDURI STRATEGICE PENTRU URMĂTORII 5 ANI

1

2

3

4

5

10

9

8

7

6

O dată pe an, sa se evalueze performanța personală a fiecărui coleg.

Implementarea cu succes a ERP în toate companiile și diviziile din cadrul grupului, astfel încât toate companiile să poată lucra în acest software organizațional, care este absolut necesar pentru funcționarea companiilor din grup.

Măsurarea și decontarea performanței sa se faca prin controlingul proiectului după finalizarea lucrărilor, după satisfacția Clientului.

Liderii să fie profesioniști, instruiți și să dezvolte o echipă de conducere mică, dar puternică, cu o organizație flexibilă în care evaluarea performanței, determină câștigurile si aprecierea, după măsura muncii.

Trebuie stabilită și menținută o relație internă/externă de înaltă calitate și permanentă între companiile care alcătuiesc grupul de companii Multinvest, si intre colegii noștri.

Să îmbunătățim imaginea grupului de companii Multinvest prin respectarea termenelor și promisiunilor de plată, documente, situații în condiții de respect reciproc între companie angajat și subcontractant. Controlul bazat pe proiecte trebuie dezvoltat și aplicat.

Ar trebui pus un accent special pe centralizarea achizițiilor, încheierea contractelor-cadru și reducerea continuă a costurilor, menținând în același timp calitatea. Toți colegii ar trebui să simtă că munca bună în domeniu este în interesul comun.

Prin modernizarea organizației, ar trebui realizată dezvoltarea cooperării interne, ar trebui realizată conditionarea castigurilorlor mari de înalta performanță, cu un salariu de bază mai mic, iar toate veniturile ar trebui să fie proporționale cu munca depusă și acceptată de piață.

Sa reusim ca incubatorul și hotelul sa fie puse în funcțiune și ca toate companiile din grup sa se mute în noua lor clădire de birouri „durabil”, „verde”, „smart”, care răspunde nevoilor generației următoare.

Contribuim la înființarea facultatilor de arhitectura si inginerie in constructii, le sprijinim lansarea, dezvoltarea lor în continuare, la Târgu Mureș, pentru formare profesională în arhitectură și inginerie civilă.