ALĂTURĂ-TE ECHIPEI NOASTRE

CARIERE

MAI MULTE ARTICOLE

  1. hu
  2. en

Misiunea noastră se contorizează prin calitatea proiectelor elaborate, recunoscute pentru inovație arhitecturală și sustenabilitate.

Oferim parteneriate de succes și zidim construcții de durată. Prin experiența acumulată clădim viitorul.

 

MAI MULT DECÂT INGINERIE

Suntem o companie consolidată în timp, cu o echipă profesionistă şi o reţea extinsă de parteneri interni şi internaţionali. Misiunea noastră este să aducem aspiraţiile clienţilor noştri cât mai aproape de realitate. Asemeni lor, avem şi noi aspiraţiile noastre: să garantăm servicii de calitate, prompte, croite cu eficienţă şi creativitate.


Dincolo de gândirea inginerească, munca noastră reflectă spiritul şi valorile noastre umane. Ele constituie temeiul relaţiei cu clienţii şi partenerii noştri şi a manierei de abordare a comunităţii, a afacerilor şi a problemelor pieţei.


Fie construcție nouă, fie restaurare/reutilizare adaptivă , abordarea companiei Multinvest este de a elibera fiecare proiect de formulele dogmatice, de a da valoare locului, orașului, vieții. Drumul spre succes, se spune, e mereu under construction.

SUNTEM O FAMILIE MARE DE INGINERI, ARHITECȚI ȘI SPECIALIȘTI, PRIETENI ȘI COLEGI PASIONAȚI, DORNICI DE A FACE O SCHIMBARE SEMNIFICATIVĂ, NU NUMAI ÎN ORAȘUL NOSTRU, CI ȘI ÎN ȚARĂ

 

Build.Community

Click pe butonul de mai jos pentru a găsi biroul care vi se potrivește cel mai bine!

For rent/For sale

Newsletter

Str. Gh. Doja nr.67 Târgu Mureș, Jud. Mureș, 540354, Romania

Site web creat de Webcrane

Multinvest Group | Copyright © 2023

Adresă de e-mail
Abonare
Abonare
Îți mulțumim pentru că te-ai abonat la newsletterul nostru!
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

RESPONSABILITATE SOCIALĂ

 

 

Credem că viitorul ține de

responsabilitatea noastră față de

comunitate, de oamenii din jurul nostru

și de aceea trebuie să respectăm natura

și mediul înconjurător. Datoria noastră e

să avem grijă de angajații noștrii, de

partenerii noștrii și de generațiile

viitoare, printr-o strategie sustenabilă cu

dezvoltare durabilă.

LOIALITATE

 

 

Pentru a crește productivitatea și

eficiența într-o companie, este nevoie de o relație statornică, bazată pe încredere. Noi punem foarte mult accent pe această relație, avem grijă de binăstarea și coeziunea grupului.

PASIUNE

 

 

Tot ceea ce facem, o facem cu pasiune deplină, pentru că iubim profesia noastră și credem că prin muncă grea și devotament față de comunitate putem să creăm valoare.

INOVAȚIE

 

 

Credem în inovație, credem în puterea creativității și suntem convinși de faptul că prin construirea unei echipe cu idei strălucite putem să facem mult, putem să facem schimbare.

MAI MULTE

DESPRE NOI

PROIECTARE

 

ARHITECTURĂ ȘI URBANISM

ANTREPRENORIAT GENERAL

SMART VIRTUAL

DESIGN

MENTENANȚĂ ȘI ÎNTREȚINERE

 

MANAGEMENTUL PROPRIETĂȚILOR IMOBILIARE

CENTRU DE INCUBARE

DEZVOLTARE IMOBILIARĂ

 

MANAGEMENTUL

INTER-CULTURAL AL CUNOAȘTERII

BUSINESS

MANAGEMENT

EXPERTIZA NOASTRĂ

21 iulie 2023
COMUNICAT DE PRESĂ. La Târgu Mureș, pe strada Fabricii de Zahăr a avut loc inaugurarea unei investiții de amploare. După finalizarea și predarea recentă a primei clădiri din cadrul investiției
08 iunie 2023
Gogolák-Hrubecz Zsolt, director executiv al grupului de companii Multinvest, îndeamnă la colaborarea între companiile din Transilvania și întreaga afacere maghiară din Bazinul Carpatic. Conform acestui magnat, în colaborarea între companii,
08 iunie 2023
Cea de-a treia ediție a Conferinței ”Mureșul Imobiliar”, eveniment organizat de cotidianul Zi de Zi și revista economică Transilvania Business, a avut loc joi, 25 mai, în incinta Restaurantului ”Cocoșul

Urmărește munca noastră pe rețelele sociale