ALĂTURĂ-TE ECHIPEI NOASTRE

CARIERE

MAI MULTE ARTICOLE

  1. hu
  2. en

Misiunea noastră se contorizează prin calitatea proiectelor elaborate, recunoscute pentru inovație arhitecturală și sustenabilitate.

Oferim parteneriate de succes și zidim construcții de durată. Prin experiența acumulată clădim viitorul.

 

MAI MULT DECÂT INGINERIE

Suntem o companie consolidată în timp, cu o echipă profesionistă şi o reţea extinsă de parteneri interni şi internaţionali. Misiunea noastră este să aducem aspiraţiile clienţilor noştri cât mai aproape de realitate. Asemeni lor, avem şi noi aspiraţiile noastre: să garantăm servicii de calitate, prompte, croite cu eficienţă şi creativitate.

Dincolo de gândirea inginerească, munca noastră reflectă spiritul şi valorile noastre umane. Ele constituie temeiul relaţiei cu clienţii şi partenerii noştri şi a manierei de abordare a comunităţii, a afacerilor şi a problemelor pieţei.

Fie construcție nouă, fie restaurare/reutilizare adaptivă , abordarea companiei Multinvest este de a elibera fiecare proiect de formulele dogmatice, de a da valoare locului, orașului, vieții. Drumul spre succes, se spune, e mereu under construction.

SUNTEM O FAMILIE MARE DE INGINERI, ARHITECȚI ȘI SPECIALIȘTI, PRIETENI ȘI COLEGI PASIONAȚI, DORNICI DE A FACE O SCHIMBARE SEMNIFICATIVĂ, NU NUMAI ÎN ORAȘUL NOSTRU, CI ȘI ÎN ȚARĂ

 

Build.Community

Newsletter

Str. Gh. Doja nr.67 Târgu Mureș, Jud. Mureș, 540354, Romania

Multinvest Group | Copyright © 2023

Adresă de e-mail
Abonare
Abonare
Îți mulțumim pentru că te-ai abonat la newsletterul nostru!
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

RESPONSABILITATE SOCIALĂ

 

 

Credem că viitorul ține de

responsabilitatea noastră față de

comunitate, de oamenii din jurul nostru

și de aceea trebuie să respectăm natura

și mediul înconjurător. Datoria noastră e

să avem grijă de angajații noștrii, de

partenerii noștrii și de generațiile

viitoare, printr-o strategie sustenabilă cu

dezvoltare durabilă.

LOIALITATE

 

 

Pentru a crește productivitatea și

eficiența într-o companie, este nevoie de o relație statornică, bazată pe încredere. Noi punem foarte mult accent pe această relație, avem grijă de binăstarea și coeziunea grupului.

PASIUNE

 

 

Tot ceea ce facem, o facem cu pasiune deplină, pentru că iubim profesia noastră și credem că prin muncă grea și devotament față de comunitate putem să creăm valoare.

INOVAȚIE

 

 

Credem în inovație, credem în puterea creativității și suntem convinși de faptul că prin construirea unei echipe cu idei strălucite putem să facem mult, putem să facem schimbare.

MAI MULTE

DESPRE NOI

PROIECTARE

 

ARHITECTURĂ ȘI URBANISM

ANTREPRENORIAT GENERAL

SMART VIRTUAL

DESIGN

MENTENANȚĂ ȘI ÎNTREȚINERE

 

MANAGEMENTUL PROPRIETĂȚILOR IMOBILIARE

CENTRU DE INCUBARE

DEZVOLTARE IMOBILIARĂ

 

MANAGEMENTUL

INTER-CULTURAL AL CUNOAȘTERII

BUSINESS

MANAGEMENT

EXPERTIZA NOASTRĂ

12 martie 2023
Conducerea Junior Chamber International (JCI) Târgu Mureș a transmis mulțumiri participanților la ”Wine Networking Event”, eveniment organizat în data de 25 februarie, la Centrul de Afaceri Incub Center din municipiu.
25 februarie 2023
Conferința Națională ”Femeia de astăzi: Activ implicată în economie și societate”, eveniment organizat vineri, 17 februarie, în incinta IncubCenter din Târgu Mureș, de Organizația Femeilor Antreprenor – UGIR, a prilejuit
25 ianuarie 2023
Asocierea dintre Multinvest Proiectare S.R.L. și Céh Tervező, Beruházó és Fejlesztő Zártkörűen Működő Részvénytársaság a câștigat Premiul I la Concursul de soluții pentru “Centru de Inovare și Parcări Subterane” din
23 noiembrie 2022
Compania mureseana Multinvest Group este o afacere care, datorita constantei in evolutie in cei peste 25 de ani de activitate, a ajuns cu pasi mici, dar siguri, intre elitele companiilor

Urmărește munca noastră pe rețelele sociale