21 iulie 2023

A fost inaugurată cea de-a doua clădire a centrului strategic aparținând grupului Multinvest – Hotelul Hampton by Hilton

COMUNICAT DE PRESĂ. La Târgu Mureș, pe strada Fabricii de Zahăr a avut loc inaugurarea unei investiții de amploare. După finalizarea și predarea recentă a primei clădiri din cadrul investiției strategice realizate de Grupul Multinvest IncubCenter, a fost inaugurarată clădirea Hotelului Hampton by Hilton.Operatorul este renumitul grup Hilton, care vine cu o tradiție lungă în oferirea serviciilor de înaltă calitate în conformitate cu standardele internaționale.

 

Această investiție importantă a fost realizată de Multinvest Group, iar 35% din aceasta a fost finanțată datorită unui grant din partea Fundației Pro Economica. Investiția marchează o nouă etapă importantă în dezvoltarea economică a centrului strategic, a municipiului Târgu Mureș și a regiunii.

 

Dinspre strada Gheorghe Doja, hotelul Hampton by Hilton se află pe porțiunea pietonală a complexului Multinvest Business Center 2 și complexului comercial învecinat, iar accesul rutier se face de pe străzile Fabrica de Zahăr și Turzii.

 

“Poziționarea geografică este extrem de favorabilă celor care vizitează orașul Târgu Mureș în interes de afaceri, deoarece este ușor accesibilă atât de la aeroport, gară cât și cu mașina. Incubatorul de afaceri IncubCenter, rețeaua de clinici private și unitățile de catering din apropiere servesc vizitatorii în aproape orice domeniu. În același timp, este un loc ideal pentru realizarea investițiilor de business, în scopul dezvoltării unui centru de afaceri puternic pentru Târgu Mureș, care poate deveni și un nou centru industrial și de digitalizare pentru oraș” – a declarat domnul Zsolt Gogolák-Hrubecz, coproprietar al grupului Multinvest.

 

Clădirea cu o suprafață utilă de 5000 de metri pătrați are 6 etaje și dispune de parcare subterană.“Valoarea totală a investiției se ridică aproximativ la 11 milioane de euro. Clădirea hotelului a fost construită folosind structuri inovatoare de grinzi metalice, pereți din beton armat monolit și o fațadă ventilată cu performanțe termoenergetice ridicate, similară cu celelalte clădiri din complex. Am lucrat conform manualului de identitate vizuală al grupului Hilton, utilizând exclusiv materiale de calitate și furnizori aprobați. Clădirea finalizată sub supravegherea unei echipe de management de proiect cu standarde extrem de ridicate, caracteristice grupului Hilton, are o valoare de investiție de două ori mai mare decât cea a clădirii învecinate Incubcenter, cu aspect similar. Aceasta se datorează necesității de a realiza un proiect complet și gata de utilizare conform cerințelor Hotelului Hilton, inclusiv mobilat complet, dotat cu instalații, accesorii și echipamente necesare, sisteme IT și de securitate. Aproximativ 67% din costul total al investiției reprezintă construcția clădirii, iar 33% reprezintă costurile echipamentelor și dotărilor interioare” – a declarat doamna Margit Gogolák Hrubecz, managerul de proiect al clădirii hotelului, care are o experiență de aproape 30 de ani în construcții, fiind inginer constructor autorizat și coproprietara grupului Multinvest.

 

Proiectul „Hampton by Hilton Târgu Mureș” a primit autorizația de construcție la data de 31 decembrie 2020, iar lucrările au început în aprilie 2021 și s-au încheiat la data de 24 mai 2023.

 

“Investiția, susținută de Fundația Pro Economica, a fost realizată cu ajutorul Programului de Dezvoltare Economică a Regiunii Transilvaniei susținut de Guvernul Ungariei. Strategia de dezvoltare economică a fundației identifică două domenii principale de dezvoltare: agricultura și turismul. Dezvoltarea integrată a acestor două sectoare economice poate fi, în opinia noastră, garanția unei dezvoltări durabile și pe termen lung în regiune. Construirea hotelului Hampton by Hilton la Târgu Mureș, un brand internațional, răspunde acestui obiectiv și, prin urmare, ne bucurăm că această investiție a fost realizată. Avem mare încredere în puterea și perseverența antreprenorilor noștri locali și, prin urmare, și în faptul că hotelul care se deschide acum va fi o investiție de succes și semnificativă pentru oraș și regiune.” – a declarat doamna Mónika Kozma, președintele Fundației Pro Economica.

 

Hotelul Hampton by Hilton se află la zece minute distanță de centrul istoric și comercial al orașului. Capacitatea totală a hotelului este de 115 camere, unde oaspeții sunt întâmpinați de spații moderne și elegante, complet echipate, într-o atmosferă plăcută.

 

“Hotelul nostru de patru stele oferă camere confortabile, perfecte pentru cei care caută servicii integrate în timpul călătoriilor de afaceri, dar avem și camere de tip familial pentru cei care doresc să se relaxeze în vacanță. La parterul hotelului se află un bar, recepție, lobby, restaurant și un HUB, precum și o sală de conferințe modernă și eclectică, toate menite să ofere confort oaspeților. În plus, în parcarea subterană oaspeții își pot păstra în siguranță mașinile, iar cei care doresc să se relaxeze pot utiliza sala noastră de fitness” – a prezentat serviciile hotelului, domnul Huba Siklódi, directorul desemnat al Hotelului Hampton by Hilton.

Hotelul Hampton by Hilton este a doua clădire din cadrul unei investiții strategice, în curând urmează și finalizarea construcției unei clinici private.

 

Sursa: https://www.msnews.ro/a-fost-inaugurata-cea-de-a-doua-cladire-a-centrului-strategic-apartinand-grupului-multinvest-hotelul-hampton-by-hilton/

Newsletter

Str. Gh. Doja nr.67 Târgu Mureș, Jud. Mureș, 540354, Romania

Site web creat de Webcrane

Multinvest Group | Copyright © 2023

Adresă de e-mail
Abonare
Abonare
Îți mulțumim pentru că te-ai abonat la newsletterul nostru!
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!