13 aprilie 2022

Hell Energy, investiție în Ungheni

Compania Hell Energy SRL Vidrasău a demarat lucrările pentru construirea unui depozit logistic în orașul Ungheni. Potrivit informațiilor prezentate pe panoul de șantier, proiectul ”Construire depozit logistic cu corp administrativ, accese, platforme auto, împrejmuire incintă” a fost întocmit de SC Multinvest SRL Târgu Mureș, iar lucrările sunt realizate de SC Peka Bau 2000 KFT Târgu Mureș și sunt preconizate a fi executate până la data de 30 octombrie 2022.

 

Conform portalului www.listafirme.ro, SC Hell Energy SRL Vidrasău s-a înființat în data de 24 august 2006, are ca obiect de activitate ”Comerț cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi și tutun” și este deținută de doi asociați, ambii cetățeni din Ungaria: Barabas Zsolt (50%) și Barabas Erno (50%).

 

În ultimii cinci ani, în perioada 2016-2020, societatea a raportat o cifră de afaceri cumulate de 636,4 milioane de lei și profit net total de 6 milioane de lei.

 

”Marca de băuturi energizante 100% ungurească a fost lansată în anul 2006 și, până în 2010, a devenit lider de piață în Ungaria, fiind un jucător esențial pe piețele internaționale, cu export în peste 50 de țări. Hell Energy nu este lider de piață doar în Ungaria, ci și în România, Bulgaria, Bosnia și Herțegovina, Slovacia, Croația, Grecia și Cipru”, se precizează pe pagina web a societății, www.hellenergy.com.

 

Investiția de la Ungheni este foarte așteptată de comunitatea locală. În acest sens, în urmă cu aproape doi ani, primarul orașului Ungheni, Victor Prodan, anunța că valoarea investiției Hell este de 10 milioane de euro.

 

”Fabrica de energizante Hell face la Ungheni o investiție de 10 milioane de euro, care va deservi România, Bulgaria, Țările Baltice și Rusia și va crea peste 150 de noi locuri de muncă”, spunea Victor Prodan în mai 2020.

 

 

Sursa: https://www.zi-de-zi.ro/2022/04/13/foto-hell-energy-investitie-in-ungheni/?fbclid=IwAR1bwSgAKRA45lEIEya3LVfEiIPo2pYAEQtMV5O_IgIiXEZomVaf8XAbSBM

 

Newsletter

Str. Gh. Doja nr.67 Târgu Mureș, Jud. Mureș, 540354, Romania

Site web creat de Webcrane

Multinvest Group | Copyright © 2023

Adresă de e-mail
Abonare
Abonare
Îți mulțumim pentru că te-ai abonat la newsletterul nostru!
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!