10 noiembrie 2022

Joi se deschide la Târgu Mureș cel mai mare incubator de afaceri din Regiunea Centru, Incubcenter

 

 

Joi 17 noiembrie va avea loc ceremonia de deschidere a celui mai mare incubator de afaceri din Regiunea Centru, Incubcenter din Târgu Mureș. Evenimentul va avea loc pe strada Fabricii de Zahăr 18 B, începând cu ora 9:00.

 

Proiectul finanțat din fonduri europene nerambursabile are ca scop crearea unui mediu profesional și de afaceri pentru comunitate, unde antreprenorii din industria construcțiilor și serviciilor conexe pot să se dezvolte, mentorați de către profesioniști cu experiență de peste 25 ani în domeniul construcțiilor.

 

Ceremonia va fi onorată de reprezentanții ADR Centru (Agenția Pentru Dezvoltare Regională Centru) oficialități ai județului Mureș, respectiv municipiului Târgu Mureș, și va avea loc înmânarea documentului de certificare BREEAM (very good) pentru clădiri sustenabile (Building Research Establishment Environmental Methodology), unic în Regiunea Centru. Vă invităm deasemenea să vizitați spațiile inovatoare oferite de Incubcenter, de care beneficiază Start-Up-urile rezidente.

 

 

Sursa: https://www.punctul.ro/joi-se-deschide-la-targu-mures-cel-mai-mare-incubator-de-afaceri-din-regiunea-centru-incubcente/

Newsletter

Str. Gh. Doja nr.67 Târgu Mureș, Jud. Mureș, 540354, Romania

Site web creat de Webcrane

Multinvest Group | Copyright © 2023

Adresă de e-mail
Abonare
Abonare
Îți mulțumim pentru că te-ai abonat la newsletterul nostru!
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!