12 septembrie 2022

Primul eveniment privat de training la IncubCenter

Săptămâna trecută a fost organizat primul #eveniment privat de training IncubCenter.Cu un mediu de lucru #modern și o atmosferă excelentă pentru traininguri, comunitatea IncubCenter, împărtășește aceeași #pasiune cu startupuri pentru atingerea obiectivelor antreprenoriale!

 

INCUBCENTER, este primul incubator de afaceri sectorial din domeniul construcțiilor din România, este un proiect complex și ambițios, amplasat în Multinvest Business Hub (MBH), noul centru de business al orașului Tîrgu Mureș. Obiectivul principal al proiectului este de a oferi start-up-urilor, profesioniștilor din domeniul construcțiilor, condiții și servicii suport în vederea lansării, dezvoltării, și susținerii ulterioare a afacerilor noi intrate pe piață prin incubarea acestora. Scopul proiectului este stimularea dezvoltării spiritului antreprenorial și de inițiativă a profesioniștilor în domeniul construcțiilor, respectiv capacității de dezvoltare și creativității individuale și colective.

 

Munca ta contează. Vocea ta este ascultată. Obțineți cunoștințele și conexiunile de care aveți nevoie pentru avea succes in industria #construcțiilor

Newsletter

Str. Gh. Doja nr.67 Târgu Mureș, Jud. Mureș, 540354, Romania

Site web creat de Webcrane

Multinvest Group | Copyright © 2023

Adresă de e-mail
Abonare
Abonare
Îți mulțumim pentru că te-ai abonat la newsletterul nostru!
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!