21 noiembrie 2022

S-a deschis un nou incubator de afaceri la Târgu Mureș

S-a deschis un nou incubator de afaceri pentru tineri profesioniști și startup-uri din domeniul construcțiilor la Târgu Mureș.

 

Incubatorul de afaceri Incubcenter s-a deschis joi, 17 noiembrie, și reprezintă o investiție de 6,5 milioane EUR.

 

Proiectul dezvoltat de proprietarii Grupului Multinvest este cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014 - 2020, potrivit unui comunicat transmis StartupCafe.ro.

 

Clădirea, care dispune de birouri, spații comune, săli de conferință, restaurant și parcare subterană, are 6 etaje și 5.000 mp și va găzdui cel puțin 25 de startup-uri. 

„Zona geografică este foarte favorabilă celor care vor să găsească un loc în care să-și desfășoare activitatea. Clădirea, ca infrastructură este de ultimă generație, mobilată complet, astfel încât o firmă care a depus un plan de afaceri, va fi sprijinită nu numai cu un spațiu mobilat inclusiv cu laptop, cofinanțat tot din fonduri nerambursabile, dar va fi susținută și în business management. Vom oferi start-upurilor toate acele divizii ale administrației, management, marketing, PR, financiar, HR și consiliere juridică de care au nevoie, astfel încât acestea să se concentreze doar pe dezvoltarea firmelor proprii” – spune Margit Gogolák Hrubecz, coproprietarul grupului Multinvest.

 

Obiectivul firmei Incubcenter SRL este de a oferi startup-urilor și tinerilor profesioniști din domeniul construcțiilor condiții și servicii pentru lansarea, dezvoltarea și susținerea ulterioară a afacerilor noi intrate pe piață prin incubarea acestora în cadrul centrului.

 

„Pentru că o firmă este foarte firavă la început, în primii 3 ani de existență este foarte important să aibă o asistență, un mentorat profesionist din partea acelor oameni care au experiență în industria construcțiilor. Grupul Multinvest are acest know-how și poate să îndrume firmele din domeniul construcțiilor, care sunt la început de drum” – spune Zsolt Gogolák Hrubecz.

 

 

Sursahttps://www.startupcafe.ro/idei-antreprenori/deschidere-incubator-afaceri-targu-mures.htm

Newsletter

Str. Gh. Doja nr.67 Târgu Mureș, Jud. Mureș, 540354, Romania

Site web creat de Webcrane

Multinvest Group | Copyright © 2023

Adresă de e-mail
Abonare
Abonare
Îți mulțumim pentru că te-ai abonat la newsletterul nostru!
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!