12 martie 2023

Seară de business și vin, la Incub Center Târgu Mureș

Conducerea Junior Chamber International (JCI) Târgu Mureș a transmis mulțumiri participanților la ”Wine Networking Event”, eveniment organizat în data de 25 februarie, la Centrul de Afaceri Incub Center din municipiu.

 

Potrivit informațiilor furnizate de către Anamaria Vodă, președinte JCI Târgu Mureș, evenimentul a reunit antreprenori, manageri și alte persoane interesate de dezvoltarea afacerilor și de extindere a rețelelor de contacte.

 

Speakerii invitați, Sarolta Besenyei, Andrei Dunuță, Anamaria Ungur, Zoltan Veres, Rianne Kamphuisen, Lorand Antal, Alexandra Botoș, Cristina Cerga și Anamaria Vodă, au prezentat idei valoroase, care au fost foarte bine primite de către participanți.

 

”Aceștia și-au exprimat satisfacția față de nivelul ridicat de expertiză și de experiența vorbitorilor, precum și față de oportunitatea de a interacționa cu alți profesioniști din diverse domenii de activitate. Participanții au avut parte de o seară plăcută, într-o atmosferă relaxată, și au avut ocazia să creeze noi contacte și parteneriate, să împărtășească idei și să găsească noi oportunități de afaceri”, a precizat Anamaria Vodă.

 

Potrivit acesteia, JCI Târgu Mureș intenționează să organizeze și în viitor astfel de evenimente ”care să ofere oportunități de dezvoltare și networking pentru mediul de afaceri din Târgu Mureș și împrejurimi.”

 

Sursa: https://www.zi-de-zi.ro/2023/03/12/seara-de-business-si-vin-la-incub-center-targu-mures/

Newsletter

Str. Gh. Doja nr.67 Târgu Mureș, Jud. Mureș, 540354, Romania

Site web creat de Webcrane

Multinvest Group | Copyright © 2023

Adresă de e-mail
Abonare
Abonare
Îți mulțumim pentru că te-ai abonat la newsletterul nostru!
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!